Afweging werknemer vast of tijdelijk contract aanbieden

Kanters marketing BV gaat reorganiseren. Maar er loopt nog wel een sollicitatieprocedure voor een marketeer. Leidinggevende Pascal heeft een waardevolle sollicitant gesproken, Joost. Joost is een bekende uit het netwerk van Pascal, iemand in wie hij veel vertrouwen heeft. Pascal zou Joost graag in zijn team willen hebben. Maar hij mag van HR geen vast contract aanbieden met het oog op de reorganisatie. Het is onduidelijk welke functies er op de afdeling moeten verdwijnen en welke overblijven. Pascal overlegt met HR en met de sollicitant.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen