Liefdesrelatie op het werk

Een werkneemster van een farmaceutisch bedrijf heeft al twee jaar een relatie met een collega. Zodra zij gaan samenwonen, meldt de werkneemster de relatie aan de werkgever. De arbeidsovereenkomst van de partner wordt kort daarop wegens disfunctioneren ontbonden, waarna hij in dienst treedt bij een concurrent. De werkneemster meldt dit direct bij de farmaceut.

Wegens vrees voor het doorspelen van vertrouwelijke informatie, stelt de werkgever de werknemer vervolgens op non-actief en start hij een ontbindingsprocedure.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen