Wat is XpertHR Checkit?

Hoe kunt u het overzicht behouden binnen uw organisatie. Vaker komen bepaalde HR-taken bij leidinggevenden binnen de organisatie te liggen. Hoe houdt u grip op deze zaken en hoe kunt u als HR uw zichtbaarheid en rol verstevigen? XpertHR Checkit kan u hierbij helpen. Bekijk hieronder onze informatievideo voor meer informatie. 

Wat is XpertHR Checkit?

Johan Birkhoff - Accountmanager XpertHR Checkit

350-350--Johan

6 maanden geleden ben ik begonnen bij XpertHR. Door mijn functie kom ik met veel verschillende bedrijven in aanraking en voor elk bedrijf zoeken we samen naar de beste oplossing. Door het veranderen van het HR landschap zijn de prioriteiten binnen HR aan
het veranderen. Met XpertHR Checkit speelt u hier op in.

 

Ga het gesprek met mij aan

                                       icon-arrow

HR-beleid optimaliseren

Talentmanagement en Strategische Personeelsplanning zijn noodzakelijk voor de toekomstbestendigheid van het menselijk kapitaal en de organisatie. Daarnaast is de samenwerking met leidinggevenden binnen de organisatie belangrijk. XpertHR Checkit ondersteunt hierbij. 
 

Lees meer

                                        icon-info

Faciliterende rol verstevigen

XpertHR Checkit geeft leidinggevenden, binnen een organisatie, de handvatten die zij nodig hebben om HR gerelateerde situaties met medewerkers feilloos op te pakken. 

 

 

Lees meer

                                         Icon-time

Grip op HR-zaken en -taken

Naast het feit dat u al HR altijd wilt weten wat er speelt binnen de organisatie u wilt ook dat de informatie ten aller tijden beschikbaar is. U wilt dat leidinggevende de juiste informatie kunnen vinden op het moment dat het nodig is. Tevens hebben wij ook een statistiekenfunctie beschikbaar. 
 

Lees meer