Help

Redactie
Uw vragen en/of opmerkingen over de informatie in XpertHR Checkit zijn zeer welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via redactie@xperthr.nl.

Hulp bij het starten met XpertHR Checkit?
Om goed van start te gaan met XpertHR Checkit hebben wij een aantal ondersteunende documenten voor u gemaakt. Deze documenten kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl. Een overzicht van de ondersteunende documenten vindt u hier>>

Productnieuws
Bij uw abonnement hoort productnieuws. Via deze service houdt de redactie u op de hoogte van ontwikkelingen en nieuws rondom XpertHR Checkit, zoals nieuwe functionaliteiten en nieuw toegevoegde informatie. Meld u hier aan.

LinkedIn-groep
Vragen aan de redactie kunt u ook stellen in de LinkedIn-groep van Checkit. Deze groep is besloten en alleen bedoeld voor abonnees. U vindt hier gebruikerstips, tutorials en u kunt in gesprek gaan met andere gebruikers van XpertHR Checkit. Lid worden>>

Helpdesk XpertHR Checkit
Voor vragen over inloggen, technische problemen kunt u contact opnemen met de XpertHR Checkit helpdesk; telefoon: 020 – 515 95 15 of via mail . Vragen over facturatie kunt u mailen aan onze klantenservice.

Wachtwoord vergeten?
Als u uw inlogcode(s) bent vergeten, kunt u deze hier opvragen.

Abonnementen
De informatie op XpertHR Checkit is alleen toegankelijk voor abonnees. Voor vragen over het afsluiten van een abonnement of over uw huidige abonnement kunt u contact opnemen met XpertHR Checkit Sales, telefoonnummer 020 – 515 95 15 of stuur een e-mail naar sales@xperthr.nl.

Informeer gebruikers over statistieken
Binnen XpertHR Checkit zijn de statistieken op gebruikersniveau beschikbaar. Indien u van deze functionaliteiten gebruik wilt maken, bent u gehouden iedere gebruiker die u toegang geeft te informeren over deze mogelijkheid en de eventueel daarmee verband houdende verwerking van persoonsgegevens. U garandeert dat de informatieverstrekking dan in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens zal geschieden.

Gebruiksvoorwaarden
Reed Business bv. Auteursrecht voorbehouden.

Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden